Kereső

Heti hírek

Országjáró körúton az AGRO.bio szántóföldi bemutatókkal 2014 augusztus 16.
Agro.bio, Syngenta, Väderstad - olyan márkanevek, amelyek képviselői a fenntartható gazdálkodás- és a talajkímélő szántóföldi technológiák mellett tették le a voksukat. Íme...
Várakozáson felüli siker 15 hektár gyümölcsösben 2014 augusztus 15.
2013-ban a Mikef Kft. Tiszadobon 15 hektár gyümölcsöt telepített az AGRO.bio által javasolt termékekkel, különös hangsúlyt fektetve a BactoFil technológiára.
Keressen pénzt a gyökér- és szármaradványokon! 2014 július 18.
Használja ki a talajaiban lévő értékeket nagyságrendileg 100 kg műtrágya áráért!
TERMÉSBIZTONSÁG + TERMŐKÉPESSÉG 2014 július 16.
A BactoFil technológia a tavaszi vetések jelentős támogatója, amely a termésbiztonság növelésével és a termőképesség fokozásával járul hozzá az eredményes gazdálkodáshoz.
Szántóföldi gépbemutató 2014. 2014 július 15.
Megújult formában várjuk régi és új ügyfeleinket a Väderstad - Syngenta - AGRO.bio - Austro-Diesel - Yara - Budapest Bank közös szervezésében a szántóföldi gépbemutatóra 20...

Aktuális

2014.08.16. 10:54Országjáró körúton az AGRO.bio szántóföldi bemutatókkal

A Contivo Országjáró Körút a talajkímélő- ugyanakkor versenyképes gazdálkodás módszereit mutatta be a termelőknek a szántóföldön,  jól működő gazdaságok munkakörülményei között.

A Contivo együttműködés a Syngenta Kft. kezdeményezésére jött létre azzal a céllal, hogy minél több gazda megismerhesse a fenntartható gazdálkodáshoz szükséges eszközöket - inputanyagokat,  munkagépeket és technológiákat.

A Contivo partnerei olyan prémium kategóriájú termékeket kínálnak, amelyek európai szinten is piacvezető minőséget képviselnek és hatékonyan tudják segíteni a termelőket a legmagasabb profit elérésében.

Daoda Zoltán, az AGRO.bio szakmai igazgatója ( videó 3:32 min) elmondta, hogy a szántón az előző évi kukorica szármaradványok érinetetlenül fordultak ki a földből megfelelő mikrobiológiai kezelés hiányában, amely számos veszély forrása. Erre kiváló megoldás a BactoFil Cell.


Vissza az előző oldalra!
Copyright 2008 Agrobio Hungary Kft.