Kereső

Heti hírek

TERMÉSBIZTONSÁG + TERMŐKÉPESSÉG 2014 június 30.
A BactoFil technológia a tavaszi vetések jelentős támogatója, amely a termésbiztonság növelésével és a termőképesség fokozásával járul hozzá az eredményes gazdálkodáshoz.
Tamás István az AGRO.bio kereskedelmi és marketing igazgatója 2014 június 16.
Tamás István (53) tölti be 2014. június 1-jétől az AGRO.bio Hungary Kft. kereskedelmi és marketing igazgatói posztját.
A fenntartható mezőgazdaság szolgálatáért
Dr. Antal József kapta meg a Márton József Díjat 2014 június 13.
Idén, második alkalommal ítélték oda a „MÁRTON JÓZSEF DÍJ a Fenntartható Magyar Mezőgazdaság Szolgálatáért” elismerést.
AGRO.bio: létrehozza a Szövetség az Erdők Megóvásáért (SZEM) szervezetet 2014 május 21.
A fenntartható mezőgazdaság szakértőjeként ismert AGRO.bio Hungary Kft. létrehozza a Szövetség az Erdők Megóvásáért (SZEM) szervezetet, amely az FSC* tanúsítvánnyal rendelk...
Díjátadó gálán vette át a MagyarBrands díjat az AGRO.bio 2014 május 09.
Az AGRO.bio Hungary Kft. 2014. május 8-án este vette át a MagyarBrands 2013 díjat, amelyet a cég BactoFil® márkája nyert el, üzleti kategóriában.

Aktuális

2014.06.30. 17:55TERMÉSBIZTONSÁG + TERMŐKÉPESSÉG

A BactoFil A 10 és B 10 talajbaktérium készítmények egészséges és gyors gyökér- és ezáltal növényfejlődést biztosítanak, hozzájárulva ezzel a termésbiztonság és a termőképesség fokozásához. Komplex hatásuk dióhéjban a következő szavakkal foglalható össze:

egyenletes tápanyagellátás, talajfertőtlenítés, növényihormon bioszintetizálás és talajszerkezet javítás.

A BactoFil kompéex hatású talajbaktérium készítményekben lévő törzsek egy része megköti a levegőben lévő nitrogént, mások feltárják a talajban lévő - a növény számára felvehetetlen - foszfort és káliumot. Ezáltal 80 kg/ha N, 35-35 kg/ha P és K műtrágya hatóanyaggal egyenértékű növénytápláló hatást biztosítanak. Ez műtrágya költség megtakarítást jelent.

A BactoFil termékek más törzsei visszaszorítják a talajban lévő kórokozókat, ezáltal egyrészt a csírázó növény egészséges fejlődését segítik, másrészt csökkentik a talajban telelő kórokozók fertőzési nyomását. Ez a tény a BactoFil-lal kezelt talajon fejlődő növény jobb ellenállóképességével együtt a gombaölő szeres védekezések számának a csökkentését vagyis növényvédőszer megtakarítást jelent.

A BactoFil-lalkezelt, életteli talaj javuló szerkezete miatt kisebb ellenállást fejt ki a talajművelő eszközre, ezért a technológia 2 éves használata után - eredendően kötött talajon - a talajművelés üzemanyag felhasználása akár 25-30%-kal csökkenhet, ami szintén jelentős költségmegtakarítás.

A BactoFil termékekkel kapcsolatos részletes információkért forduljon bizalommal az AGRO.bio területileg illetéses képviselőjéhez, akinek elérhetőségét megtalálja ITT.

 

Vissza az előző oldalra!
Copyright 2008 Agrobio Hungary Kft.