Kereső

Heti hírek

TERMÉSBIZTONSÁG + TERMŐKÉPESSÉG 2014 április 08.
A BactoFil technológia a tavaszi vetések jelentős támogatója, amely a termésbiztonság növelésével és a termőképesség fokozásával járul hozzá az eredményes gazdálkodáshoz.
AGRO.bio az új „agrár-szupermárka” 2014 április 08.
Business Superbrands elismerés a fenntartható mezőgazdaság elkötelezettjének.
Magyarországi és székelyföldi fiatal gazdák várják az érdeklődő városi fiatalokat! 2014 március 20.
Júniusban újra indul az AGRYA nagy sikerű, EU díjnyertes kommunikációs programja, a Vidék Kaland.
Fiatalok foglalkoztatása az agrár szektorban 2014 március 17.
Az európai példákból jól ismertek az ún. obszervatóriumok, amelyek egy-egy kiemelt szakmai témával foglalkoznak. Az AGRYA agrárfoglalkoztatással és pályaorientációval kívá...
Termékminőséget igazoló zárjegyet vezet be az AGRO.bio Hungary Kft. 2014 március 14.
Az AGRO.bio Hungary Kft. elsőként látja el termékeit (BactoFil) egyedileg sorszámozott, hologram matricás zárjeggyel, a termék valódisága így garantált.

Aktuális

2014.04.08. 17:55TERMÉSBIZTONSÁG + TERMŐKÉPESSÉG

A BactoFil A 10 és B 10 talajbaktérium készítmények egészséges és gyors gyökér- és ezáltal növényfejlődést biztosítanak, hozzájárulva ezzel a termésbiztonság és a termőképesség fokozásához. Komplex hatásuk dióhéjban a következő szavakkal foglalható össze:

egyenletes tápanyagellátás, talajfertőtlenítés, növényihormon bioszintetizálás és talajszerkezet javítás.

A BactoFil kompéex hatású talajbaktérium készítményekben lévő törzsek egy része megköti a levegőben lévő nitrogént, mások feltárják a talajban lévő - a növény számára felvehetetlen - foszfort és káliumot. Ezáltal 80 kg/ha N, 35-35 kg/ha P és K műtrágya hatóanyaggal egyenértékű növénytápláló hatást biztosítanak. Ez műtrágya költség megtakarítást jelent.

A BactoFil termékek más törzsei visszaszorítják a talajban lévő kórokozókat, ezáltal egyrészt a csírázó növény egészséges fejlődését segítik, másrészt csökkentik a talajban telelő kórokozók fertőzési nyomását. Ez a tény a BactoFil-lal kezelt talajon fejlődő növény jobb ellenállóképességével együtt a gombaölő szeres védekezések számának a csökkentését vagyis növényvédőszer megtakarítást jelent.

A BactoFil-lalkezelt, életteli talaj javuló szerkezete miatt kisebb ellenállást fejt ki a talajművelő eszközre, ezért a technológia 2 éves használata után - eredendően kötött talajon - a talajművelés üzemanyag felhasználása akár 25-30%-kal csökkenhet, ami szintén jelentős költségmegtakarítás.

A BactoFil termékekkel kapcsolatos részletes információkért forduljon bizalommal az AGRO.bio területileg illetéses képviselőjéhez, akinek elérhetőségét megtalálja ITT.

 

Vissza az előző oldalra!
Copyright 2008 Agrobio Hungary Kft.